112 nieuwsNieuws uit Zwolle

Grote partij tandpasta gestolen uit Zwolse supermarkt

’t Harde / Zwolle – De politie heeft zaterdag langs de A28 bij ’t Harde twee mannen aangehouden die verdacht worden van de diefstal of heling van een grote partij tandpasta.

Omstreeks drie uur ’s middags controleerden agenten een auto met een Frans kenteken. Tijdens deze controle zagen de agenten in de auto twee grote tassen gevuld met tubes tandpasta staan. De twee inzittenden, Georgiërs van 28 en 29 jaar, konden desgevraagd geen goede verklaring geven van de herkomst van de tandpasta.

Omdat de agenten wisten dat tandpasta de laatste tijd een geliefd product is bij zogenaamde mobiele bandieten, rondtrekkende criminelen, werden de mannen als verdachten van heling aangehouden. De 208 tubes tandpasta werden in beslag genomen.

Door nader onderzoek bleek dat afgelopen donderdag door een supermarkt in Zwolle aangifte is gedaan van de diefstal van een grote partij tandpasta ter waarde van meer dan 600 euro. De diefstal werd gepleegd door twee mannen en er zijn camerabeelden van. De signalementen komen vermoedelijk overeen met die van de aangehouden personen.

De politie onderzoekt de zaak verder.

Foto © Politie

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button