Voorpagina

Grote partij aluminium profielen gestolen uit opslag-depot aan Voltastraat

Zwolle – Afgelopen weekend is er een enorme hoeveelheid aluminium gestolen uit een opslag aan de Voltastraat op de Marslanden. Het gaat om een deel van de voorraad aluminium profielen van het bedrijf dat aluminium voor dak en gevels produceert en monteert. Naast de vestiging aan de aan de Baileystraat heeft het bedrijf een depot aan de Voltastraat in Zwolle.

De inbraak heeft vermoedelijk ’s nachts plaatsgevonden bij het depot aan de Voltastraat. Of het vrijdag-, zaterdag-, of zondagnacht is gebeurd is nog niet duidelijk. De dader of daders hebben zeer waarschijnlijk een vrachtwagen gebruikt om de partij aluminium te kunnen stelen. Er is bij het bedrijf een deur geforceerd om binnen te komen.

De eigenaar van het bedrijf geeft aan dat het verzekeringswerk betreft en laat de zaak aan de politie over. Wel meldt hij nog dat het om een hele grote hoeveelheid aluminium gaat.

Tips
Als er mensen zijn die afgelopen weekend iets verdachts in de buurt van de Voltastraat hebben gezien ’s avonds of ’s nachts dat met deze inbraak te maken kan hebben gehad, hoort de politie het graag. Ook kan het zijn dat er een grote partij aluminium in de regio te koop wordt aangeboden. Ook in dat geval adviseert de politie om contact op te nemen met de politie. De politie is te bereiken via 0900-8844.

Gerelateerde artikelen

Back to top button