Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Grote netwerkstoring op Deltion College

Zwolle – Studenten en docenten van Deltion ondervinden vandaag hinder van een netwerkstoring. Ze kunnen tijdelijk geen gebruik maken van het telefoonverkeer en de lift. Ook het studentenportal is niet toegankelijk.  De opslagruimte wordt binnenkort vervangen, en daar zijn afgelopen nacht voorbereidingen voor getroffen.

Door voorbereidende werkzaamheden voor de vervanging van de opslagruimte is er een storing ontstaan. De afdeling I&A van het Deltion heeft de hele nacht hard gewerkt om problemen te verhelpen. Dit was echter vanochtend nog niet gelukt.

Communicatie Adviseur Agnes Sweitser van het Deltion licht toe ”We hopen dat het met een paar uur opgelost is, en we doen ons best om met een omweg bij systemen te komen zodat alles wel draait. Op dit moment kunnen medewerkers bij de meest relevante applicaties en studenten kunnen via een omweg bij de meest relevante applicaties, maar het werkt allemaal nog niet optimaal.”

Er vallen geen lessen uit. Met een beetje aanpassing lukt het toch om de lessen door te laten gaan. Wanneer de storing opgelost is, is nog niet bekend.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button