Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Groot bierfestival komt naar Park de Wezenlanden

Zwolle – Ruim 20 brouwerijen, 200 speciaalbieren, en livemuziek. Het bierfestival Mout is deze zomer op vijf plekken in Nederland te bezoeken. Van 2 juli tot en met 4 juli is het bierfestijn in Park de Wezenlanden in Zwolle.

Mout is het eerste grote festival  in Zwolle dat op de planning staat voor aankomende zomer. Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kan er weer het een en ander doorgaan. ”Iedere brouwerij krijgt een eigen vaste tap, en verkoopt daarnaast allerlei specials om te delen op fles en op blik. Ook kunnen de echte liefhebbers bierkennis bijspijkeren aan de hand van verschillende‘Beertalks’ met de brouwerijen.”, aldus de organisatie van het festival. Naast het nuttigen van gerstenat en talloze foodtrucks is er ook livemuziek aanwezig; swingende boogie, ska, bluegrass en rock.

Workshops

Ook worden er workshops op het festival gegeven. ”Tussen de bierbedrijven door is er namelijk van alles te beleven; tijdens onze populaire workshops en brouwdemonstraties ontdek je wat er tussen graan en glas gebeurt – interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks.”, aldus de organisatie.

Tickets zijn te verkrijgen op de website van het festival.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren