Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Griezelen in de Kamperpoort

Zwolle – Griezelen in de Kamperpoort. Bij buurthuis Mussenhage waren ze er al tijden mee bezig. Zaterdagavond was het dan eindelijk zover. Om half zeven stond de eerste groep kinderen en volwassenen klaar om de donkere griezelige nacht in te gaan. Geheel voor de gelegenheid gekleed en geschminkt ging het in optocht vanaf het wijkgebouw Mussenhage richting Wehkamp (Meeuwenlaan), Katerdijk, langs de A28. Spannend, want voor je het wist werd je opgeschrikt door wel heel enge figuren. Voor de hele kleine kinderen soms een beetje te spannend. Een klein groepje ging daarom eerder naar huis. Volgend jaar misschien een nieuwe poging. De rest van de groepen gingen via de donkere achterkant van de IJsselhallen, de Meeuwenlaan en Nachtegaalstraat weer terug naar wijkgebouw.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button