Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gratis kids workshop tv maken bij RTV Focus op de redactie

Ben je tussen de 10 en 14 jaar oud en heb je altijd al eens professioneel willen filmen of presenteren? Benieuwd hoe een echt nieuwsitem wordt gemaakt op een redactie? Dit is je kans! Tijdens twee workshops op 20 en 27 mei krijg je een kijkje achter de schermen bij dé stadszender van Zwolle, RTV Focus Zwolle.

Tijdens de eerste workshopmiddag ga je met in totaal 8 kinderen aan de slag als verslaggever, cameraman, journalist, presentator of coördinator. Je doet een interview, je schiet beelden of je schrijft een artikel.

Een week later werk je je verzamelde materiaal uit. En dat betekent beelden monteren, foto’s klaarmaken voor publicatie, het artikel plaatsen op de website en natuurlijk het verhaal presenteren in een virtuele studio met een groen scherm.

De gratis workshop “Leer nieuws maken met RTVFocus” is bedoeld voor kinderen van 10-14 jaar. Er kunnen maximaal 8 kinderen deelnemen dus schrijf je snel in!

 

Aanmelden workshop

Ja, ik meld mij aan voor de Workshop 'Nieuwsmaken met RTV Focus Zwolle'

Uw naam (verplicht)

Straat en huisnummer (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats(verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Datum: maandag 20 en 27 mei
Tijd: 15.15-17.15 uur
Leeftijd: 10-14 jaar
Locatie: Stadkamer Centrum
Toegang: gratis

Tags
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close