CoronavirusNieuws uit ZwolleRadioRadionieuwsStudio StadkamerVoorpagina

Grand Café Zuijdt: Kijken naar wat er wél kan

Jaap Lamfers over nieuwe maatregelen

Zwolle – Het is Jaap Lamfers ten voeten uit: “Al direct na de persconferentie keken Denise en ik elkaar aan en besloten om te zoeken naar de dingen die nog wel kunnen”. Jaap vertelde dat in Studio Stadkamer Actueel op Radio Focus. Hij reageerde op de nieuwe maatregelen die het kabinet afkondigde om het corona-virus in toom te houden. Eén van die maatregelen is dat de Horeca – en dus ook Grand Café Zuijdt na 21.00 uur niemand meer mag binnen laten en om 22.00 uur zijn deuren helemaal moet sluiten. Het nieuwe pakket duurt in ieder geval drie weken.

© eigen foto Grand Café Zuijdt
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button