KabelkrantLevensbeschouwingNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Opening: Over Geloof & Liefde in Academiehuis De Grote Kerk

Zwolle – Over geloof en liefde valt veel te zeggen. Het gesprek opent: Zwolle lanceert de campagne Over Geloof & Liefde. Dat doet ze graag samen met iedereen. Ze nodigt ieder uit om dit bijzondere moment bij te wonen en gezamenlijk te beleven. Er is een afwisselend programma met sprekers, interactie, muziek en meer. Aansluitend bekijken de deelnemers met elkaar de tentoonstelling, onderdeel van deze campagne.

‍Programma
15:30 uur    Inloop

15:40 uur    Start programma

16:45 uur    Einde officiële opening, bezichtiging tentoonstelling en moment voor gesprek en ontmoeting

17:30 uur   Afsluiting programma

Aanmelden
Ze kijken uit naar je komst. Dit kun je laten weten door een e-mail te sturen naar l.zuidhof@zwolle.nl. Neem gerust iemand/anderen mee.

Over Geloof & Liefde

Over geloof en liefde valt veel te zeggen. Toch is erover praten niet overal vanzelfsprekend en gemakkelijk. Waar geloof en LHBTI elkaars pad kruizen, blijven monden en deuren nog vaak gesloten. Terwijl aan beide zijden verhalen en visies bestaan die gedeeld én gehoord mogen worden – want we weten zoveel niet van elkaar.

Over Geloof & Liefde wil gesprekken op gang brengen. Overtuigingen en ervaringen een stem geven. Bruggen bouwen tussen kerken, geloofsgemeenschappen, LHBTI’ers en LHBTI-organisaties. Oftewel: geloof en liefde verbinden. Zo kunnen we over en van elkaar leren, vanuit wederzijds respect én nieuwsgierigheid.

Over Geloof & Liefde is een platform voor persoonlijke verhalen en verschillende overtuigingen. Een veilige plek voor vragen en antwoorden. Voor goede gesprekken en nieuwe perspectieven. Voor ontmoeting en verbinding. En bovenal: voor mensen.

Datum
Woensdag 10 april 2024
Locatie
Academiehuis Grote Kerk
Uitgevoerd door
Gemeente Zwolle
15:30 uur

Bron
Academiehuis

Gerelateerde artikelen

Back to top button