Nieuws uit ZwolleVoorpaginaWindesheimZorg & Welzijn

Goed bezochte open dag zorgboerderij Molenzicht

Zwolle – Zorgboerderij Molenzicht aan de Wijheseweg zette zaterdag het hek wagenwijd open. Iedereen was welkom op de open dag. Onder genot van een kopje koffie vertelden medewerkers en vrijwilligers het publiek over alle dingen die er op de boerderij gebeuren.

Zes dagen in de week biedt Molenzicht dagbesteding aan diverse doelgroepen, van jong tot oud. “Op Molenzicht verzorgen we de dieren. We werken in de tuin-, de hout- en fietsenwerkplaats. We doen productiewerk, kloven veel hout en hebben een eigen bakgroep. Verder zijn we creatief bezig in de kunstgroep,” vertelt directeur Nelleke van de Meulen. Rond één uur ’s middags was de open dag al goed bezocht.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button