Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapRadioVoorpagina

Giel Beelen te gast bij ‘Uitgelicht’ op Windesheim Hogeschool

Zwolle – Dinsdag 16 oktober is Giel Beelen te gast in de uitzending van Uitgelicht, het interviewprogramma van de journalistiekopleiding van Windesheim. De bekende radio-dj, die vorig jaar de overstap maakte van 3FM naar Veronica, wordt een uur lang geïnterviewd door twee studenten.

Uitgelicht is een initiatief van studievereniging Waltertje. Ieder collegejaar maakt het team van enthousiaste journalistiekstudenten vier uitzendingen, waarin ze een bekende Nederlander uit de mediawereld interviewen. Eerdere gasten waren o.a. Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk en Johnny de Mol. De uitzending is gratis toegankelijk voor publiek en tijdens de uitzending zijn er meerdere momenten waarin het publiek de kans krijgt een vraag te stellen aan de gast.

Met Giel Beelen heeft Uitgelicht na twee seizoenen weer een gast uit de radiowereld. De uitzending begint om 14.30, in de X/T-kantine tussen gebouw X en T op de campus van Windesheim. De opnames duren ongeveer een uur, gevolgd door een afsluitende borrel.


Uitgelicht met Giel Beelen
Dinsdag 16 oktober
14.00 inloop, 14.30 start uitzending
X/T-kantine Windesheim
Campus 2-6 Zwolle

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button