HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbaldames Travelbags/HV Zwolle starten zaalcompetitie met winst op SDOL

De eerste competitiewedstrijd stond zondag voor de Zwolse dames op de agenda tegen SDOL.

Zwolle – De eerste paar minuten ging het gelijk op, waarbij beide ploegen het net niet goed konden vinden. De dekking stond aan beide zijden goed en kansen werden niet goed afgemaakt. Dit leidde tot een ruststand van 9-8.

Met een punt voorsprong ging Zwolle de tweede helft in. SDOL begon sterk en het liep gelijk op tot 10-10. Beetje bij beetje kreeg Zwolle gedurende de tweede helft de wedstrijd onder controle. Dit begon vanuit de dekking. Het laatste kwartier wist de thuisploeg ook meer te scoren, wat een eindstand gaf van 23-17. Een wedstrijd die wat moeizaam op gang kwam maar uiteindelijk door sterk samenspel uitmondde in een mooie overwinning voor de dames van Zwolle.

Alle supporters bedankt! De volgende wedstrijd wordt zaterdagavond gespeeld tegen Broekland Dames 1 om 19:30 uur.