CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpaginaWeer

GGD IJsselland: Maandag 8 februari test- en vaccinatielocaties open

Zwolle – Voor maandag 8 februari heeft KNMI code geel afgekondigd. Dat betekent dat de GGD test- en vaccinatielocaties weer open zijn. Ook de nieuwe vaccinatielocatie in Hardenberg is maandag open. ‘Ook bij code oranje zijn we open.’, zo meldt de GGD IJsselland.

Toch code rood?

Mocht KNMI morgen toch code rood afgeven, dan volgt nadere berichtgeving.

Haast je niet

De GGD drukt mensen vooral op het hart voorzichtig te zijn op de weg.  ‘Haast je niet. Het geeft niet als je wat later bent.’ Mensen die naar de vaccinatielocaties komen zijn op dit moment vooral ouderen. Daarom zijn er op de priklocaties ruime, verwarmde wachtruimtes ingericht. ‘Dus als u iets eerder bent, eventueel samen met een begeleider, dan kunt u binnen wachten.’ De GGD zorgt er voor dat de parkeerplaatsen en toegang naar de locatie zo sneeuwvrij mogelijk zijn.

Afspraak test of vaccinatie

Mensen kunnen voor een test een afspraak maken via de landelijke afsprakenlijn voor testen: 0800 – 1202. Voor een nieuwe afspraak voor een vaccinatie kan het nummer gebeld worden dat in de uitnodigingsbrief vermeld stond die men eerder had ontvangen. ‘Is het druk bij de landelijke afsprakenlijn? Probeer het dan later nog een keer!;

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button