MagazineNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gezellig erop uit vandaag? Waar zijn de Kerstmarkten

Kertmarkt op de Eemhoeve Wijkboerderij

Zwolle – Vandaag vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats op wijkboerderij de Eemhoeve. De kerstmarkt is van 11:00 tot 16:00 uur op wijkboerderij de Eemhoeve aan de Eemlaan 25 in Zwolle. De wijkboerderij is versierd en is gehuld in een gezellige kerstsfeer. Op de kramen verkopen wij kaarsen en (zelfgemaakte) kerstspullen. We hebben lekkere oliebollen en warme chocolademelk te koop. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen zoals broodjes bakken en kerststukjes maken. U kunt ook genieten van een ronde door de buurt in een huifkar met trekpaarden. De toegang is gratis en een activiteitenkaart voor de kinderactiviteiten kost drie euro. We hopen u te verwelkomen op onze kerstmarkt.

Kerstmarkt bij de Agnietenberg

Op de Agnietenberg is er dit jaar een bijzondere kerstmarkt. Van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt er voor het 5e jaar op rij een kerstmarkt plaats bij en rondom de Agnietenberg.

Het beloven sfeervolle wintermarkten te worden voor jong en oud. Met een diversiteit  aan kraampjes die zowel ambachtelijke lekkernijen uit de streek als kerst- en winterartikelen verkopen.

Luisterend naar muzikale kerstklanken kunt u gedurende de middag binnen bij de open haard of buiten op het winterplein, voorzien van vuurkorven en heaters, genieten van o.a. warme chocomel, glühwein, winterbier, broodjes en snert. Tevens worden er ook activiteiten voor de kinderen ingepland.

Kerst Streekmarkt in Doepark Nooterhof

Doepark Nooterhof organiseert in samenwerking met Slow Food Zwolle weer De Kerst Streekmarkt ‘ Smaak van Zwolle Streekmarkt”. Tijdens deze gratis toegankelijke Kerst Streekmarkt kun je genieten van al het lekkers dat de regio te bieden heeft. In een sfeervolle ambiance kan je kennismaken met producten van leveranciers uit de directe omgeving van Zwolle. Naast eten en drinken zijn er tijdens deze markt ook diverse kramen waar creatieve ondernemers kerstartikelen verkopen. Nog geen kerstboom gekocht? Inbalans zorgt voor een aantal mooie bomen. De diverse natuur- en milieuorganisaties zijn natuurlijk ook weer van de partij.

De Kerst Streekmarkt is een vervolg op de Streekmarkten die eerder dit jaar in Doepark Nooterhof plaatsvonden.

De studenten van Landstede zijn verantwoordelijk voor de aankleding van de markt en het entertainment. Zo is er een kerstman aanwezig en worden er verhalen verteld. De ouders kunnen rustig de markt bezoeken. Het Vrouwenkoor Na8ten zal in de middag een aantal kerstliederen ten gehore brengen.

 

 

 

Back to top button