112 nieuwsNieuws uit ZwolleStadshagenVoorpagina

Gewonde bij ongeval met doorrijder Kamperpad

Zwolle – Vermoedelijk een jong kind is vrijdag gewond geraakt bij een aanrijding op het Kamperpad. Het kind zat in een kinderzitje aan het stuur van de fiets van de vader. De man belandde samen met zijn kind hard op het asfalt nadat ze werden aangereden door een scooter. De bestuurder van de scooter verliet daarna de plek van ongeval zonder zich te bekommeren om de slachtoffers.

Rond tien voor half zeven ’s avonds botste de scooter achterop de fietser. Deze kwam hierdoor ten val samen met het kind. De bestuurder van de scooter zou nog even gekeken hebben en vluchtte vervolgens via het Frankhuizerpad richting de Frankhuizerallee. De politie heeft Burgernet ingezet om de bestuurder te vinden.

Vader en kind zijn per ambulance met spoed naar het Isala gebracht. De aard van het letsel is onbekend. De piketwoordvoerder van de politie wilde buiten kantooruren niet ingegaan op dit ongeval. Hij kon ook niet bevestigen of het slachtoffer een kind was. Een politieman ter plaatse bevestigde uiteindelijk dat er in ieder geval één slachtoffer was.

De afdeling verkeersongevallenanalyse, VOA, van de politie kwam er plaatse om uitgebreid sporenonderzoek te verrichten.

Plaats op de kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button