EconomieMagazineNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleVoorpagina

Geweldige ambiance vanmiddag op de Smaak van Zwolle

Zwolle – Het geheim van de Smaak van Zwolle? Dat moet toch wel dat prachtige Doepark Nooterhof zijn in combinatie met marktkraampjes vol met heerlijke streekproducten. Vandaag was weer de eerste editie van de Smaak van Zwolle van dit jaar. En het was drukker dan ooit.

Er werd geproefd, gekocht en vooral ook genoten. Mensen zaten met een glaasje wijn in het gras, de kinderen speelden op de avontuurlijke speelplekken met de voetjes in het water en de zon werkte vanmiddag helemaal mee.

En bij de marktkramen gaven de mensen zich de ogen te kost, want het zag er allemaal prachtig uit. Maar zeker ook de smaakpapillen kwamen aan hun trekken. Een stukje kaas proeven, of een lekkere rosé? Er werd gul geserveerd en ingeschonken.

Een mooie middag voor de bezoekers én voor de marktkoopmannen. Gemist? De volgende data voor deze mooie streekmarkt zijn: zondag 5 juni, zondag 11 september. n.b. de streekmarkt op zondag 5 juni zal samen met het evenement ‘Zwolle Unlimited’ op een andere locatie in Zwolle plaatsvinden.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button