112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Getuigenoproep voor zaak overleden Syrische actrice Meppelerstraatweg

Zwolle – Op maandagmiddag 15 maart om ongeveer 15:00 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie in een woning aan de Meppelerstraatweg.

Ter plaatse gekomen trof de politie een vrouw buiten bewustzijn in de woning aan. De politie startte direct met de reanimatie van de vrouw maar de hulp van politie en ambulancepersoneel kwam te laat. De vrouw, een Syrische actrice, is overleden. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en de doodsoorzaak. Tijdens dit onderzoek is een andere persoon aangehouden. Deze wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw.

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord of beschikt u over andere informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie door het onderstaande formulier of bel met 0900-8844.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button