112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Getuigen gezocht van aanrijding

Zwolle – Donderdag 7 januari heeft er een (lichte) aanrijding plaats gevonden op de Broerenkerkplein in Zwolle. Omdat de verklaringen uiteen lopen wil de politie graag in contact komen met getuigen.

Getuigenoproep

Omstreeks 14.15 uur werd, op de Broerenkerkplein in Zwolle, een 31-jarige voetgangster uit Zwolle aangereden door een 68-jarige automobilist uit Nijverdal . De auto was over de voet van de vrouw gereden. Na de aanrijding heeft een nog onbekende fietser de vrouw geholpen. De 68-jarige bestuurder kon in Nijverdal worden aangehouden, maar ontkende de aanrijding. De politie wil graag in contact komen met deze fietser. De vrouw is voor controle naar haar huisarts geweest.

Wellicht zijn er mensen die het een en ander hebben gezien van dit voorval. Deze worden verzocht zich te melden. Dit kan via het algemene nummer van de politie 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button