Nieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

Gert Jakobs vertelde met passie en humor op sponsoravond WVF

Zwolle – Gert Jakobs, oud-wielrenner (bekend van het RTL-programma Tour du Jour), was woensdagavond eregast tijdens de sponsoravond van voetbalvereniging WVF.

Het was volle bak met zeker 150 gasten. Er werd geproefd en genoten van de vele lekkernijen die door Arjan Bisschop, topkok van het Bilderberg-landgoed Lauswolt, werden verzorgd.

In dienst van de ploeg

Jakobs vertelde met passie en humor over zij ervaringen. Hij was altijd een superknecht. Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Jacobs zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Zijn carrière en zijn leven kende vele diepte- en hoogtepunten.

Sponsoren

De sponsoravond van WVF werd mede mogelijk gemaakt door Hanos Zwolle (hoofdsponsor), René de Brouwer, Minoyu Asian-restaurant, Obiovino-wijnen, Heineken met Brand speciaalbieren, Slagerij van Guilik, De Vreugdehoeve, P&H Verhuur, Fröhlich vakantiebemiddeling en Jansen Vastgoed. Novon Schoonmaak is de nieuwe maatschappelijke sponsor.

Over WVF

WVF is een voetbalvereniging met een totaal van 1.100 leden. Eén van de sterke pijlers van de club is de jeugdafdeling. De vereniging met een rijke historie is op 1 juni 1937 door vijf jongens van 12 en 13 jaar opgericht onder de naam Quick. De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond stelde in 1941 echter de eis dat de naam moest worden veranderd. De keuze viel op WVF, de initialen van de buurtschappen Westenholte, Voorst en Frankhuis. De club heeft aan de Stinsweg in Westenholte de beschikking over een fraaie accommodatie die onder de naam De Weide Steen in de regio bekendstaat. Ruime kleedgelegenheden, een gezellige kantine, vier velden, een oefenhoek en een overdekte tribune maken daarvan deel uit. De bloeiende vereniging heeft een goed eerste elftal, vele sponsoren, een eigen presentatiegids en de website www.wvf.nl. De club richt zich tegenwoordig niet alleen meer op de buurtschappen die in de naam zijn opgesloten. Ook bedienen ze bijvoorbeeld het dichtbijgelegen Stadshagen.

26139747790_8237bd639d_z

26320239252_dbed67a5fe_z

25807729214_2eb979db66_z
Gert Jakobs

Gerelateerde artikelen

Back to top button