Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Gerdien Rots nieuwe voorzitter Raad van Toezicht Greijdanus College Zwolle

Zwolle – Gerdien Rots is vanaf 3 december de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Gereformeerde middelbare school het Greijdanus College in Zwolle.

Rots was in de periode 2010-2014 lid van de Raad van Toezicht. Ze bekleedde meerdere bestuursfuncties binnen de ChristenUnie, werd in 2007 gemeenteraadslid en is sinds 2013 fractievoorzitter van de lokale fractie. Gerdien Rots werkt momenteel als communicatietrainer en dagvoorzitter voor Bureau ROTS.

Over haar benoeming zegt ze: “Ik vind het bijzonder eervol om bij te dragen aan de ontwikkeling van Greijdanus, met een nieuwe en eigentijdse vormgeving van christelijk onderwijs. Ik kijk ernaar uit om als toezichthouder verbonden te zijn aan een school die zo nadrukkelijk werk maakt van Passend Onderwijs: iedereen hoort erbij.”

Kort voor de zomervakantie besloot Adriaan Hoogendoorn zijn functie als voorzitter van de RvT neer te leggen. Zijn benoeming als burgemeester van de nieuwe gemeente Midden Groningen maakte het voor hem niet langer mogelijk lid te blijven van de RvT. Hij zette zich langdurig als betrokken en deskundig ambassadeur en toezichthouder van Greijdanus in.

Gereformeerde middelbare school het Greijdanus College in Zwolle biedt uitdagend en eigentijds onderwijs. Leerlingen worden gestimuleerd om te ontdekken welke unieke talenten ze hebben onder andere aan de hand van de spotlights cultuur, bèta, sport en levenskunst. Zo kan elke leerling ‘Schitteren in Zijn licht’.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button