Nieuws uit ZwolleRadioStudio Stadkamer

Gerard van Dooremolen is best tevreden

Voorzitter City Centrum over ontwikkelingen in 'zijn' binnenstad

Zwolle – Wel of geen fontein in ‘zijn’ binnenstad, de Hudson’s Bay is alweer snelleer vertrokken dan de Zwollenaar door hadden dat ie open was én ook nog eens een nieuwe burgemeester. Redenen genoeg om Gerard van Dooremolen uit te nodigen in Studio Stadkamer Actueel. En zo gaf hij ruiterlijk toe, natuurlijk zijn er problemen en moeten er voor bijvoorbeeld de Hudson’s Bay oplossingen komen. Maar over het algemeen is hij heel tevreden.

Studio Stadkamer Actueel is het wekelijkse Actualiteiten-magazine op de dinsdagmiddag bij Radio Focus. De nadruk van de onderwerpen ligt dan ook vooral op actualiteiten en politiek. Maar ook de keyplayers uit de stad en de inwoners schuiven geregeld aan.

City Centrum-voorzitter Gerard van Dooremolen praatte Marieke bij over de ontwikkelingen in de Zwolse binnenstad. ©RTV Focus

 

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button