KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Gemeenteraadsvergadering over Spoorzone en drugs

Zwolle – Op maandagavond 11 oktober vergadert de Gemeenteraad over de nieuw te bouwen Passerelle, het investeringsbesluit voor de Spoorzone en het definitieve ontwerp voor de Ooster- en Westerlaan. Deze vergadering vindt plaats fysiek in de Raadzaal.

Een digitale vergadering op hetzelfde tijdstip gaat over de ontwikkelingen in Zwolle rondom drugs, en een onderzoek over jeugdproblematiek.

Al in mei 2020 zijn de ambities voor de Passerelle vastgesteld door de raad. In deze informatieronde stelt de raad het bestemmingsplan vast. Tegelijkertijd ligt de informatie over de herinrichting van de Ooster- en Westerlaan voor. Ook kan de raad het investeringsbesluit voor de Spoorzone bekrachtigen.

Naar aanleiding van drugs gerelateerd geweld in Zwolle spreekt de raad over de ontwikkelingen op het gebied van productie, gebruik, handel en preventie van drugs. Evenzeer neemt de raad mee de aard, omvang en aanpak van de jeugdproblematiek

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en te volgen via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Ze zijn ook fysiek bij te wonen. Tevens zijn de agenda en de stukken in te zien op de site. De vergaderingen zijn op maandagavonden vanaf 19.30 uur. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button