KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Gemeenteraadsdebat over loopbrug spoor afgelast in verband met avondklok

Zwolle – Vanwege de avondklok is het debat over het beeldkwaliteitsplan voor de Passerelle, de nieuwe loopbrug over het spoor, geannuleerd. Dit debat zou in de raadszaal plaatsvinden. Er wordt een andere datum voor gezocht. Het debat over Port of Zwolle gaat gewoon door en vindt online plaats. Ook de online informatieronde over de doorstroming van het verkeer op de Zwartewaterallee en IJsselallee gaat door. De agenda’s van deze beide overleggen vindt u hier: Agenda Port of Zwolle, agenda doorstroming verkeer

Tijdens de avondklokperiode vergadert de gemeenteraad alleen online. Afhankelijk van het onderwerp en de urgentie kijkt men of de behandeling van het onderwerp digitaal kan of moet worden uitgesteld.

Iedereen kan de raadsvergadering volgen via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Wie nog wat kwijt wil aan de gemeenteraad over een onderwerp op de raadsagenda, kan zijn of haar inspraakreactie mailen aan raadsgriffie@zwolle.nl. Wie niet kan mailen, kan telefonisch contact opnemen met de raadsgriffie, tel. (038) 498 2181. Voor vanavond lukt dat niet meer. Een eventuele inspraakreactie moet voor 10.00 uur binnen zijn, namelijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button