KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Gemeenteraad buigt zich over actualiseringen beleid

Prijsverdeling woningbouw en referendumverordening staan op het menu

Zwolle – Maandagavond 5 september is er weer een gemeenteraadsvergadering. In de TaKzaal is er een informatieronde over het aanpassen van de prijsverdeling in de woningbouw. Vraag is of de huidige gebruikte verdeling van 30/40/30 percentages van de hoeveelheden woningen in Zwolle (goedkoop/middenduur/duur) nog passend is.

In de Raadzaal voert men een debat over de actualisatie van de Referendumverordening. De raad buigt zich over de vragen over welk type referendum men wil (raadgevend en/of raadplegend; correctief of adviserend). En of en hoeveel er digitale ondersteuningsverklaringen welkom zijn. Het gaat ook over de opkomstpercentages en een subsidieregeling.

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en te volgen op de publieke tribune op maandagavonden vanaf 19.30 uur en via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Hier zijn ook de agenda en de stukken in te zien. Uiteraard is de livestream ook later terug te kijken. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl. Let wel op de indientermijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button