KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Gemeenteraad 19 september over veel onderwerpen

Zwolle – Op maandagavond 19 september vanaf 19.30 uur is er weer een besluitvormende gemeenteraadsvergadering. Er zijn dan meer dan 40 onderwerpen waarover de raad gaat besluiten.

Voorbeelden daarvan zijn de modernisering van de Algemene Subsidieverordening, het vaststellen van bestemmingsplannen, zoals voor de recreatieve vaartuigen, het buitengebied Meenteweg en Erfgenamenweg en de aanpassing van de gemeentelijke regeling GBLT.

Ook zijn er bestemmingsplannen onder de hamer voor Diezerpoort, Valkenbergweg, Winkelcentrum Stadshagen, en de Hemelwaterverordening. Daarbij wordt er ook gestemd over het verduurzamen van woningen van kwetsbare huishoudens en de benoeming van leden van de Raad van Toezicht van de Stichting Onderwijs en Regio (OOZ).

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en te volgen op de publieke tribune in het stadhuis en via de Livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Dit is ook later terug te kijken. Ook zijn hier de agenda en de stukken in te zien. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl. Let wel op de indientermijn.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren