EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gemeente Zwolle start met digitaal ondernemerspanel

Gemeente Zwolle wil een digitaal ondernemerspanel starten. Ondernemers maken Zwolle tot een economisch krachtige stad. Al jaren staat onze stad in de top vijf van best presterende economische steden. Ondernemers vormen een belangrijke schakel in de ontwikkeling van Zwolle. De gemeente hoort daarom graag de mening van ondernemers over haar beleid en dienstverlening.

Afgelopen week heeft de gemeente een brief gestuurd aan ondernemers in Zwolle. In de brief wordt hen niet alleen gevraagd om hun mening te geven over de dienstverlening van de gemeente. Ook worden ondernemers uitgenodigd om lid te worden van het digitale ondernemerspanel. Ondernemers die lid worden van het panel krijgen twee tot drie keer per jaar via intranet een vragenformulier over verschillende onderwerpen. Het invullen van zo’n vragenformulier duurt maximaal 15 minuten.

Waarom een digitaal panel?

De gemeente wil ondernemers meer betrekken bij het ontwikkelen van het beleid en het verbeteren van de dienstverlening. Via verschillende overleggen die zij met ondernemers in de stad heeft, krijgt de gemeente al veel informatie. Maar ze wil ondernemers ook graag gerichter om hun mening vragen over actuele onderwerpen die voor hen belangrijk (kunnen) zijn.

Uitkomsten van de onderzoeken via het ondernemerspanel koppelt de gemeente terug aan de leden van het panel. Op deze manier zijn deelnemende ondernemers vroegtijdig betrokken bij nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen in het beleid in onze stad.
Ondernemers die geen brief hebben ontvangen maar wel willen deelnemen aan het digitale panel, kunnen een mail sturen naar ondernemerspanel@Zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button