BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gemeente start verkoop van 8 vrije kavels in Breecamp-Broeklanden

Zwolle – Gemeente Zwolle start op woensdag 23 mei 2018 met de verkoop van 8 ruime kavels voor vrijstaande woningen op het meest westelijke eiland in de buurt Breecamp-Broeklanden (Stadshagen). Inschrijven kan tot maandag 18 juni 2018. Een mooie kans voor iedereen die denkt over het zelf bouwen van een huis.

Op een eiland wonen? Dat kan nu! In deelgebied Broeklanden worden vier eilanden ontwikkeld waar u als bewoner een blijvend vakantiegevoel kunt ervaren. De eilanden liggen aan de noordzijde van Breecamp. Alle kavels die nu in verkoop gaan liggen op het meest westelijk eiland en grenzen op dit eiland direct aan het water. De locatie ligt pal aan attractieve recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel.

Bouwen naar eigen wensen

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 512 tot 751 vierkante meter. De grondprijzen zijn vanaf € 210.637 tot € 327.136 kosten koper inclusief BTW. Er is veel ruimte voor een eigen ontwerp. Om het karakter van het eiland te waarborgen gelden een aantal bebouwingsrichtlijnen.

Breecamp

Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving, pal tegen de prachtige Mastenbroekerpolder (onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta). Er zijn veel voorzieningen in de directe omgeving. De inrichting van de buurt en de ligging nodigt uit tot veel actieve vormen van recreatie. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan hier allemaal.

 

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button