EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gemeente betreurt onduidelijkheid rondom verwijderen fietsen Hanzelaan

In de week van 23 maart 2015 is de gemeente begonnen met het verplaatsen van gestalde fietsen van de Hanzelaan naar de tijdelijke stalling op het Lübeckplein. Dat is nodig omdat een deel van de fietsenstalling aan de Hanzelaan per 7 april 2015 in verband met werkzaamheden tijdelijk wordt gesloten. Reizigers waren hier door onduidelijke communicatie echter onvoldoende op voorbereid en kwamen voor een vervelende verrassing te staan. De gemeente heeft de reizigers zorgvuldig willen informeren, maar door een misverstand in de afstemming met de uitvoerder is dit helaas niet goed gegaan. Ze betreurt het dat mensen hier last van hebben gehad.

Vrijdag 3 april 2015 worden er nieuwe borden geplaatst.Wie een vraag heeft over een verplaatste fiets, kan hiervoor terecht bij de AFAC (zie www.zwolle.nl/afac). Eventuele klachten of schades kunnen bij de gemeente gemeld worden via de website of telefonisch via 14038.

De gemeente Zwolle verzoekt reizigers dringend de aanwijzingen op de borden te volgen en hun fiets niet langer te stallen in de rekken die verplaatst gaan worden.

Kijk voor meer informatie op www.zwolle.nl/hanzelaan

 

16358089803_ba2c411abf_z
Nieuwe fietsparkeerlocatie Lübeckplein

 

16790483058_1ff47b27f6_z
Verwijderen van de oude fietsenklemmen aan de Hanzelaan

 

 

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

Back to top button