Voorpagina

Geldtransporteur Brink’s in Duitse handen

Brink’s Nederland, met een vestiging in Zwolle,  komt in Duitse handen. Het heeft met branchegenoot Wincor Nixdorf een principeakkoord bereikt over een overname. Dit werd dinsdag bekend gemaakt.

Wincor Nixdorf wil Brink’s Nederland samenvoegen met dochterbedrijf SecurCash. ,,Onze activiteiten kunnen elkaar goed aanvullen en versterken”, melden de twee bedrijven in een gezamenlijke verklaring.

SecurCash was begin van dit jaar als begonnen met het werven van nieuw personeel, omdat de onderneming vanaf dit jaar verantwoordelijk is voor het geldtransport en het onderhoud van geldautomaten van de drie grootste Nederlandse banken, waaronder de Rabobank.

In december vorig jaar voerde het personeel van Brinks, waaronder Brinks in Zwolle, nog actie in verband met het verdwijnen van vele banen bij deze geldtransporteur. Door het wegvallen van de grote klant Rabobank waren gedwongen ontslagen en sluitingen van vestigingen noodzakelijk.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button