SportVoetbal

Geert Tichelaar langer door bij Be Quick ’28 Vrouwen 1

Zwolle – Be Quick ’28 is verheugd te kunnen melden dat Geert Tichelaar ook komende seizoen verbonden blijft aan onze vereniging. Geert is al lange tijd actief binnen onze vereniging en niet zonder succes. Naast zijn inzet voor Vrouwen 1 heeft Geert de afgelopen jaren ook veel betekend voor de Technische commissie en coördinatie voor de Vrouwen- en meidenvoetbal bij Be Quick. Ook de andere stafleden zullen verbonden blijven aan Vrouwen 1. Vrouwen 1 strijdt momenteel om het kampioenschap in de hoofdklasse A.

Geert aan het woord over zijn keuze voor volgend seizoen:

“De staf blijft hetzelfde en dat is erg fijn. Dit omdat we goed met elkaar samenwerken en we het samen erg naar ons zin hebben. Bert Bourgonje, al jaren leider op de zaterdag blijft, evenals Raymond Scheffer die dit jaar voor het eerst mijn assistent is”.

“Ik heb “bijgetekend” onder andere omdat ik heel veel plezier beleef aan het trainen van deze talentvolle en toch ook ervaren groep. We hebben veel kwaliteit en draaien dit jaar goed mee in de top van de hoofdklasse”

“Daarbij het vertrouwen en de bevestiging wat de club geeft over hoe het gaat, maakt dat ik nog lang niet klaar ben met deze uitdaging. Ik ben dan ook blij ook volgend seizoen, samen met de andere stafleden, als hoofdtrainer leiding te mogen geven aan Vrouwen 1. Echter hebben we dit seizoen nog genoeg te winnen en daar gaan we dan ook alles aan doen met elkaar!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button