Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Geen PEC Zwolle sjaaltje in omgeduwde auto Deventer

Er hing geen PEC Zwolle sjaaltje in de auto die vrijdagavond in Deventer werd omgeduwd.
Dat vertelt de eigenaresse aan internetkrant Deventer Centraal. De vrouw wil liever niet bij naam worden genoemd. Het is voor haar dan ook een raadsel waarom haar auto zo werd toegetakeld.

PEC sjaaltje

Op de Facebookpagina van PEC.nu werd gesuggereerd dat in de betreffende auto een sjaaltje van de club uit Zwolle hing. Dit zou voor supporters van de eeuwige rivaal in Deventer reden zijn geweest om de auto op z’n kant te leggen.

Maar het ware verhaal is anders. Er hing namelijk helemaal geen sjaaltje in de wagen. Dus ook niet van PEC Zwolle. “Het enige wat in mijn auto hangt is een vanille autoluchtje”, verklaart de eigenaresse die zelf aan het werk was in De Adelaarshorst. “Ik kom ook zelf uit Deventer en ben gewoon Go Ahead Eagles-supporter.”

Zelf heeft ze haar auto overigens alleen op foto’s op de zijkant zien staan, want behulpzame omstanders hadden het voertuig alweer rechtop gezet toen ze kwam aanlopen. “Er stonden wat jongens bij. Die vroegen meteen of die auto van ons was. Zij hebben hem weer op vier wielen gezet omdat hij blijkbaar al een half uur tot drie kwartier op de zijkant stond.”

De eigenaresse heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. “Het is gewoon tuig dat zin heeft om iets te slopen. Ik snap dat niet, ook omdat het gewoon feest was. Het stadion werd officieel geopend én Go Ahead Eagles had gewonnen.”

Bron: Deventer Centraal

Gerelateerde artikelen

Back to top button