Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Z.A.C. moet na een half uur buigen voor WVF en verliest met 3-0

Foto's © Hans Smit | Verslaggever Evert Jan Pasman

Zwolle – WVF wint zaterdagmiddag met 3-0 van ZAC. De Zwolse derby werd gespeeld op Sportpark de Weide Steen in Westenholte.

Lucas Velner brak in de 32e minuut de wedstrijd open met een fraai doelpunt. Na enkele seconden in de tweede helft besliste hij de wedstrijd door zijn tweede en de derde goal voor WVF te scoren. WVF blijft koploper in de tweede Klasse H met vier punten voorsprong op de nummers twee en drie.

John Beijen, trainer van ZAC zag zijn ploeg met 3 – 0 verliezen van WVF. “32 minuten hebben we het heel aardig gedaan en dan krijg je een lesje in effectiviteit,” baalt trainer John Beijen. “Tweede helft vond ik niet best.”