PEC ZwollePodcastsVoorpagina

Freddy Eikelboom: Voor supporters is de IJsselderby een unieke belevenis

"Maar het liefst zagen we die derby helemaal niet terug in het programma."

Zwolle – Als je de ranglijst van de eredivisie bekijkt dan wordt het zondag hoog tijd om de eerste punten te halen voor PEC Zwolle. En laat dat nu net tegen ‘aartsvijand’ Go Ahead Eagles moeten gebeuren. De IJsselderby leeft onder de supporters van de beide clubs nog meer dan onder de spelers. Dus nodigden we de voorzitter van de supportersvereniging – Freddy Eikelboom – uit in de studio. Behalve over de wedstrijd van zondag ging het natuurlijk ook over hoe de supporters de afgelopen anderhalf jaar beleefden, waarin ze hun cluppie niet konden aanmoedigen. En over hoe de club er volgens de supporters sowieso voorstaat.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button