KabelkrantNieuws uit ZwolleStreeknieuws

Visit Hattem houdt dit jaar op 31 augustus weer de Rommelmarkt

Zwolle – Snuffelaars naar leuke koopjes en een onbekende Rembrandt kunnen weer hun hart ophalen in Hattem. Leuke prijsjes voor een mooi glas of kannetje, een handig stukje gereedschap dat je al zo lang miste en nog veel meer. Je vindt het allemaal op deze gezellige Rommelmarkt.

Inschrijving

Op 31 augustus 2024 van 6 tot 16 uur is het zo ver, dan houdt Visit Hattem de Rommelmarkt in de binnenstad van Hattem. De inschrijving op de website van Visit Hattem is open. Kraamhouders met een commercieel winstoogmerk worden selectief toegelaten met uitzondering van de lokale winkeliers en enkele foodtrucks.
Begin dit jaar liet het bedrijf dat de inschrijvingen en de organisatie van het indelen en plaatsen van de marktkramen regelde, weten er mee te stoppen.

Een aantal enthousiaste vrijwilligers van Visit Hattem hebben de handschoen opgepakt en zijn aan de slag gegaan met het maken van plannen en draaiboeken. En met het maken van afspraken en regelen van tal van voorzieningen. Het is onvoorstelbaar wat er allemaal bij komt kijken, maar nu is de knoop doorgehakt. Het gaat door!

Vrijwilligers

Ze zijn er nog niet. Visit Hattem heeft vele vrijwilligers, maar nog niet genoeg. Men zoekt er nog veel meer zoals: verkeersregelaars, parkeerregelaars, gebied coördinatoren enz.
Ben je lid van een club uit Hattem, dan kun je nog wat voor de clubkas verdienen (mits de aanmelding door de club wordt gedaan), zo niet dan bestaat de beloning uit veel blije mensen op de markt. Als je een vroege vogelbent, dan komt dat helemaal mooi uit want de opbouw start al om vier uur in de ochtend. Ben je dat niet, ook goed want de afbouw kost nog wel even tijd na sluitingstijd.

Wil je ook meehelpen met de organisatie, meld je dan aan via evenementen@visithattem.nl of loop even binnen bij Visit Hattem aan de Markt tegenover het Stadhuis. Deelnemers kunnen zich via het formulier op de website van Visit Hattem aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button