LifestyleNieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleTV KortVoorpagina

Franse sferen op Brocante markt Grote Kerkplein

Zwolle – Snuffelen en struinen vandaag op het Grote Kerkplein in Zwolle. Daar werd voor de 4e keer in drie jaar tijd, de Heavy Stuff Brocante Stoer en Industrieel gehouden. Een brocante markt die het plein achter de Grote Kerk omtoverde in Franse sferen.

Sonja Feberwee, eigenaresse van een Brocante winkel aan de Assendorperstraat, organiseerde de markt. “We hebben een goede dag uitgekozen.We hebben geluk gehad met het weer. Vanochtend leek het er op dat het wat zou gaan regenen. Maar gelukkig is het overgewaaid.” Het is de eerste keer dat de markt op het Grote Kerkplein wordt georganiseerd. Voorgaande edities waren 2 maal op de Nieuwe Markt en 1 keer in de Grote Kerk.

Feberwee wist 30 standhouders vanuit het hele land naar Zwolle te halen om een kraam op te zetten en mooi te etaleren voor het publiek. En dat sloeg aan. Vele liefhebbers van nostalgie, romantiek, stoer, industrieel en mancave haalden zaterdag hun hart op. Standhouder Paul Pelsmaeker, van Mancave-Mantiwue is ook tevreden: “Er is veel aanloop, veel kijkers, ook een aantal kopers, dat is altijd leuk natuurlijk. Dus het is bevallen, het is goed”.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Geef een reactie

Back to top button