Nieuws uit ZwolleRadio

Genieten van Frank Boeijen in Hedon

Ook vierde optreden ondertussen uitverkocht

Zwolle – Hoe zou de Nederlandse muziekscene eruit zien zonder Frank Boeijen? We zullen het nooit weten maar dat is helemaal niet erg: de Nijmeegse troubadour staat namelijk al jaren garant voor prachtige nummers, optredens en volle en uitverkochte zalen. En op 1, 2, 3 én 4 december kunnen we in Hedon – eindelijk – ook weer van hem genieten. Helaas zijn ook deze optredens allemaal al weer uitverkocht.

Franciscus Johannes Maria (Frank) Boeijen is niet meer de nieuwste popartiest maar gaat al aardig wat jaren mee. In 1977 bracht hij samen met Wout Pennings zijn eerste album uit, onder leiding van niemand minder dan Rob de Nijs. In 1979 stopten Pennings en Boeijen hun samenwerking.
Waarna de zanger verder ging met de Frank Boeijen Groep. Daarmee kende hij grote successen met onder andere  ‘Zwart Wit’.
In 1991 verscheen het album Wilde Bloemen, zijn eerste soloalbum. Na veertig succesvolle jaren is Boeijen nog steeds actief en verschijnt hij dus ook in Zwolle.

Frank Boeijen promo Poppodia 2020 – © Peter van Hal

Hedon

Ondanks alle corona maatregelen draait Hedon nog steeds, weliswaar met veel minder bezoekers per optreden, maar we kunnen er wél naar toe. Op één, twee, drie én vier december staat Boeijen op de planken in de grote zaal van Hedon. Dit doet hij niet voor een lege zaal,  alle concerten die hij geeft zijn inmiddels uitverkocht.

Kijk hier voor het volledige programma van Hedon

Gerelateerde artikelen

Back to top button