EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

FNV: “Spoorstakingen voorlopig van de baan”

Zwolle – De spoorstakingen bij de treinverkeersleiders van ProRail zijn voorlopig van de baan. Dat laat vakbond FNV woensdagmiddag weten.

FNV en ProRail hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over een nieuwe cao. “Het woord is nu aan de leden”, vertelt Michiel Boer van FNV Spoor. “Als die het akkoord goedkeuren, is er een nieuwe cao en zijn acties helemaal van de baan.” Op dit moment worden door ProRail en FNV de laatste hand gelegd aan de details van het akkoord.

Woensdagochtend werd er door de treinverkeersleiders gestaakt in de Randstad. Hierdoor reden er van 06.00 tot 08.00 uur geen treinen. Pas na 10.00 uur kwam het treinverkeer weer op gang.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button