Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Fietstunneltje richting Wythmenerplas tot 11 juni afgesloten

Zwolle – Rijkswaterstaat sluit de fietstunnel Oudeweg af van maandag 29 mei tot en met zondag 11 juni 2017. Fietsers en voetgangers worden omgeleid naar de fietsoversteek bij de Oldeneelallee.
Na de afsluiting is de tunnel nog twee maanden beperkt open. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de afsluiting gebruik maken van een doorloopcontainer. De afsluiting en beperkte openstelling is nodig om de tunnel te kunnen verlengen zodat fietsers straks ook onder de verbrede N35 door kunnen.

Meer info N35

Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.

Project N35 Zwolle-Wijthmen

Het verkeer op de N35 Zwolle-Wijthmen is toegenomen en de weg heeft tijdens de spits onvoldoende capaciteit om het verkeer goed te verwerken. Daarom wordt de weg verbreed naar 2×2 rijstroken en kan de maximum snelheid omhoog naar 100 km/u. Ter hoogte van Wijthmen komt een nieuw tracé dat bij de Koelmansstraat weer aansluit op de bestaande weg richting Heino. De Kroesenallee wordt via een viaduct met op- en afritten op de nieuwe N35 aangesloten. Uiterlijk eind 2018 zijn de werkzaamheden gereed.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button