KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Besluiten in Gemeenteraad 7 maart

Zwolle – Maandagavond 7 maart zal de laatste gemeenteraadsvergadering in de huidige samenstelling zijn. Er is dan een besluitvormingsronde met maar liefst 79 onderwerpen.

Naast een groot aantal hamerstukken zal het ook gaan om het bestemmingsplan Wijthmenerplas en Weezenlanden-Noord, de afvalstoffenverordening, het jongerenplatform, de besteding van de Koolmeesgelden, de Zwolse religieuze gebouwen, de circulaire economie, circulair bouwen, de middenhuur woningen, Toezicht en Handhaving, de bestemmingsplannen Herfte en Hollewandseweg 30(A), de geurgebiedsvisie Wijthmen, explosieven WOII, coronamaatregelen vrijetijdseconomie, vervanging toplaag kunstgrasvelden, Hessenpoort 3 en onderhoud stadskantoor en stadhuis.

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en op maandagavonden vanaf 19.30 uur te volgen op de publieke tribune in het Stadhuis of via de Livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Dit is ook later terug te zien en de stukken en agenda staan hier ook. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl. Let wel op de indientermijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button