112 nieuwsHoltenbroekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Fietsster botst met man op scootmobiel

Zwolle – Op de Bachlaan is een fietsster in botsing gekomen met een man op een scootmobiel. De fietsster raakte lichtgewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Rond elf uur ’s ochtends reed de jonge vrouw op haar elektrische fiets op de Bachlaan in de wijk Holtenbroek. Een man op een scootmobiel wilde de Bachlaan op rijden vanaf de Telemannstraat. Door de heg op de hoek van de splitsing hebben de twee elkaar vermoedelijk te laat gezien. De fietsster belandde hard op het wegdek. Ze raakte hierdoor lichtgewond. Ook haar fiets liep lichte schade op.

De oudere man op de scootmobiel bleef ongedeerd. “Ik ben wel flink geschrokken. Het ging allemaal zo snel,” verzucht de oudere heer. “Ik ben blij dat het letsel van het meisje mee valt,” voegt hij er aan toe.

Een verpleegkundige van de ambulancedienst heeft de fietsster nagekeken. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar vader kwam ter plekke om haar en de beschadigde fiets op te halen. De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button