EconomieNieuws uit Zwolle

Fietskoeriers.nl genomineerd voor Game Changer Award

Zwolle – Fietskoeriers.nl uit Zwolle is genomineerd voor de Game Changer Award van Thuiswinkel.org, de brancheorganisatie voor de e-commerce. De Shopping Award Game Changer is dé prijs voor het meest innovatieve initiatief dat in 2016 de Nederlandse e-commerce heeft verrijkt.

Fietskoeriers.nl is de eerste en enige landelijk dekkende pakketbezorgservice op de fiets. In 30 steden op de fiets en erbuiten met auto’s op groengas.

Cycloon Post & Fietskoeriers uit Zwolle nam twee jaar geleden het initiatief tot Fietskoeriers.nl. Achttien collega-fietskoeriersbedrijven sloten zich aan en een landelijk dekkend netwerk van van zo’n 600 fietskoeriers is een feit. Sinds mei vorig jaar is Fietskoeriers.nl operationeel.

Wij maken het verschil in de stad

“Deze nominatie voelt echt als een bewijs dat we op de goede weg zitten”, aldus Marieke Snoek, founder van Fietskoeriers.nl en algemeen directeur van Cycloon Post & Fietskoeriers. “We geloven er met z’n allen in dat we het verschil kunnen maken in de stad. Tel maar na. Wij stoten geen CO2 uit, we fietsen op bruine boterhammen, we veroorzaken geen opstoppingen en de klant is blij verrast met een fitte fietskoerier aan de deur.”

10.000 pakketjes per dag

De lat van Fietskoeriers.nl ligt hoog voor 2017. “We willen dit jaar naar 10.000 pakketjes per dag. Zo’n nominatie kan daar alleen maar aan bijdragen. We zijn er enorm blij mee”, aldus Marieke.
De twee andere genomineerden zijn Centraal Beheer en Active Ants. Donderdagavond 23 maart tijdens de Shopping Awards wordt de winnaar bekend gemaakt. Een vakjury bepaalt de winnaars.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button