112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Fietsers gewond na aanrijding met auto op Pannekoekendijk

Zwolle – Een automobilist heeft maandagmiddag twee fietsers aangereden op de Pannekoekendijk. Eén van de fietsers raakte dusdanig gewond dat hij overgebracht moest worden naar het Isala ziekenhuis.

Rond half twee botste de automobilist tegen twee fietsers ter hoogte van de oversteekplaats bij de Pathé bioscoop. De ene fietser, een vrouw had een kind achterop haar fiets. Ze kwamen beide kwamen ten val. Na controle en behandeling door ambulancemedewerkers konden zij weer hun weg vervolgen.

tekst gaat verder onder de foto

De andere fietser, een man, raakte ernstiger gewond. Na behandeling door meerdere ambulanceverpleegkundigen buiten op straat en daarna in het ambulancevoertuig werd hij overgebracht naar het Isala ziekenhuis.

Het ongeval veroorzaakte overlast voor het overige verkeer. De Pannenkoekendijk werd door de politie en de ROVA  in één richting afgesloten vanaf de Kamperpoortenbrug tot aan de Katerdijk.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

tekst gaat verder onder de foto’s

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button