112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Fietser geschept op Blaloweg

Zwolle – Een fietser is donderdagmiddag rond kwart voor zes aangereden op de Blaloweg. De man fietste in de richting van het Zwarte Water toen hij door een automobiliste ter hoogte van de Gasthuisdijk werd aangereden.

De man is door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De voorruit van de auto raakte flink beschadigd. Een berger heeft de auto afgesleept.

De oorzaak van het ongeval is onbekend.

Niet de eerste keer

Fietsers en bromfietsers worden regelmatig aangereden door auto’s die vanaf de Blaloweg de Gasthuisdijk of Buitengasthuisdijk op willen rijden. De meeste aanrijdingen blijven beperkt tot materiële schade, soms moet de ambulancedienst in actie komen. Bijna twee jaar geleden kwam een fiestser op deze plek om het leven nadat hij werd aangereden door een vrachtwagen.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button