Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Festivals Pinkstereo en RAW Definition bij Wythmenerplas afgelast

Zwolle –  De festivals RAWdefinition Outdoor en Pinkstereo zijn door de organisatie geannuleerd. Beide festivals zouden op 3 en 4 juni (Pinksteren) plaatsvinden op het terrein van de Wythmenerplas. De dancefeesten zijn geannuleerd wegens tegenvallende kaartverkoop.

Organisator High Energy Events laat via hun Facebookpagina weten:”We balen hier ontzettend van en hadden écht gehoopt op meer animo vanuit Zwolle en omstreken. De conclusie die wij daaruit trekken is dan ook dat beide evenementen blijkbaar niet interessant genoeg zijn. Wij willen alle ticketkopers bedanken voor het vertrouwen in deze evenementen en natuurlijk zorgen wij ervoor dat iedereen netjes zijn geld terug krijgt voor het kaartje wat gekocht is.

Mensen die al online kaarten hebben gekocht krijgen hun geld automatisch teruggestort. Dit kan maximaal vier weken duren. Kopers van tickets via Primera en de Mc Donalds moeten zelf actie ondernemen. Meer informatie hierover staat op de Facebook pagina van beide evenementen.

Beide evenementen waren één van de dancefeesten die nog waren toegestaan binnen de geluidslimieten die gesteld zijn door de gemeenten. Eerder deze week werd al bekend dat ook de organisatie van Wildness en het vervangende Let the music play geen heil zagen in de organisatie van een dancefeest op deze locatie.

De Wythmenerplas is de afgelopen jaren het speelveld geweest van vele rechtszaken van omwonenden over de geluidsoverlast die veroorzaakt werd door de dancefeesten.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Geef een reactie

Back to top button