Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Feestelijke opening Hornbach Zwolle

Zwolle – Op woensdag 14 maart om 07.00 uur opende Hornbach de deuren van haar veertiende Nederlandse vestiging in Zwolle. En dat pakte de grootste bouwmarkt van Overijssel groots aan. Tot en met zondag 18 maart is het feest aan de Katwolderweg 6 in Zwolle. Wethouder en locoburgemeester René de Heer heeft de openingshandeling verricht.

Fietskrat timmeren en meubels maken

Bezoekers van de nieuwe bouwmarkt kunnen tijdens het openingsweekend ook zelf de handen uit de mouwen steken. Zo zijn er een workshop fietskrat timmeren en een workshop meubels maken. Ook aan de allerkleinste doe-het-zelvers is gedacht. Kinderen zijn van harte welkom in de speciaal ingerichte Kinderwerkplaats. Daarnaast zijn er het hele weekend professionele adviseurs aanwezig die kosteloos interieur- en tuinadvies geven.

Finale Beste Klusser van Zwolle

Op zaterdag 17 maart vindt bovendien de finale van de verkiezing tot ‘Beste Klusser van Zwolle’ plaats bij Hornbach. De afgelopen weken hebben honderden kandidaten meegedaan aan voorrondes. Die werden gehouden in de Hornbach-pop-up store in de Overijsselse hoofdstad. Tijdens de finale treffen de acht beste klussers elkaar. Om 13.00 uur barst de strijd los. De winnaar mag zich een jaar lang Beste Klusser van Zwolle noemen.

Kijk voor meer informatie en het volledige openingsprogramma op www.hornbach.nl/zwolle.

Over HORNBACH

HORNBACH is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 19.000 medewerkers. In Nederland bestaat HORNBACH nu twintig jaar en telt het inmiddels dertien vestigingen. HORNBACH won in 2017 voor de twaalfde keer de Retail Jaarprijs, in de categorie ‘Beste Bouwmarkt van Nederland’. Tevens is HORNBACH bij onafhankelijk onderzoek (waarderingsrapport DIY) van GfK al vier keer op rij uit de bus gekomen als best gewaardeerde bouwmarkt. De basis voor de succesvolle HORNBACH-formule zijn de vijf kernwaarden: laagsteprijsgarantie, deskundig advies, competente service, een enorm assortiment (van 120.000 artikelen) en grote voorraden (bij 50.000 artikelen).

Gerelateerde artikelen

Back to top button