Kunst & CultuurLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Feel Good Festival Wytmenerplas: Lovely Sunday 19 april

Zondag 19 april organiseert High Enery Events het nieuwe festival “Lovely Sunday” bij de Wythmenerplas. Lovely Sunday is volgens de organisatoren een Feel good festival dat uniek en onderscheidend is van andere festivals.

“We willen iets neerzetten wat past bij de stad Zwolle en vinden dat een breed muziekfestival van dit kaliber zeker iets is waar Zwolle trots op kan zijn. Of je nu van de hedendaagse Popmuziek houdt, de dance hits uit de 90’s leuk vindt of juist lekker wilt dansen op zoetsappige Latin, het is allemaal aanwezig op Lovely Sunday!”, aldus High Energy Events.

Lovely Sunday Mainstage (Pop, Top40 & 90’s)

Het festival kent verschillende zogenaamde ‘areas’ die een specifiek publiek aanspreken. Zo zullen Nielson, Gers Pardoel en bijvoorbeeld de Vegaboys op het Mainstage optreden, waar voornamelijk POP, TOP40 & 90’s worden gedraaid.

Crashed on Sunday (House/Eclectic/Trap)

Voor de liefhebbers van House, Eclectic en Trap is er ‘Crashed on Sunday’. De presentatie is in handen van  Matsoe Matsoe (bekend van o.a. Oh Oh Cherso) en Dean Saunders.  ‘Crashed staat voor een dag vol gekkigheid, onvergetelijke momenten, confetti, sexy danseressen, shotjes, nog meer gekkigheid, leuke mensen, de dikste house platen en hangovers, heel veel hangovers…’

Latin Lovers (Latin/Soul/Deephouse)

In de Area Latin Lovers  staat Latin, Soul en Deephouse op het programma. De organisatie omschrijft de sfeer als volgt: tropische invloeden, zomerse klanken, kleurrijke decors, heerlijke percussie acts en natuurlijk de beste en leukste artiesten met hun beroemde Latin sounds zoals Benny Rodrigues en Roog.

We All Love 80s, 90s & 00s

Voor de liefhebbers van Golden Oldies is er de ‘We All Love 80s, 90s & 00s’ area. Het publiek krijgt hier de lekkerste en leukste hits uit de jaren 80, 90’s en 00’s te horen gecombineerd met muzikale flashbacks van bijvorbeeld Baywatch, Jiskefet, The A-Team, Flodder, Dirty Dancing, Pippi Langkous en natuurlijk Bassie & Adriaan!

De kaarten kosten € 24,50 (Early Bird ticket). De minimum leeftijd is 16 jaar.

Lovely Sunday

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button