Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSport

FC Groningen – PEC Zwolle vervroegd

Zwolle – Net zoals vorig weekend wordt ook de wedstrijd van aanstaande zaterdag vervroegd. Het duel tussen FC Groningen en PEC Zwolle, die om 20.00 uur gepland stond, wordt vanwege de winterse weersomstandigheden om 12.00 uur afgetrapt. De wedstrijd is ook op dit nieuwe tijdstip rechtstreeks te volgen via ESPN.

Normaal gesproken wordt bij een verwachte gevoelstemperatuur van -15 graden of lager gekeken of wedstrijden doorgang kunnen vinden of de aanvangstijden aangepast kunnen worden. Omdat de mogelijkheid bestaat dat de gevoelstemperatuur zaterdag later op de avond de -15 graden kan benaderen, vangen de wedstrijden na overleg tussen de KNVB, ESPN en de clubs eerder aan.

Duels zaterdag 13 februari 2021

12.00 uur FC Groningen – PEC Zwolle

14.00 uur Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard

16.30 uur ADO Den Haag – PSV

18.45 uur Heracles Almelo – Ajax

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button