HandbalNieuws uit ZwolleSport

Handbalsters Travelbags/HV Zwolle winnen in Bathmen ondanks mindere spel

Zwolle – Na een week rust te hebben gehad, stond op zondag 29 oktober de uitwedstrijd tegen ABS DS1 op het programma. Een gemakkelijke wedstrijd zou je denken, gezien de ranglijst, maar niets bleek minder waar.

De dames van Travelbags/HV Zwolle begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op een voorsprong van 3 doelpunten verschil. Helaas konden ze dit goede spel niet vasthouden en een rommelige wedstrijd volgde. De Zwollenaren creëerden voldoende kansen, maar hadden grote moeite met de keepster van de tegenpartij, waardoor doelpunten uitbleven.

Travelbags/HV Zwolle DS1 kon hierdoor geen grip krijgen op de wedstrijd, wat ABS DS1 vertrouwen gaf en ervoor zorgde dat zij aansluiting konden houden. Tot tien minuten voor tijd: In de laatste tien minuten wisten de Zwollenaren het net weer goed te vinden, waardoor er uiteindelijk nog een overtuigende overwinning werd binnengesleept. Eindstand: 15-24

De volgende wedstrijd is op zondag 5 november in Zwolle tegen Duiven DS1.