Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Exclusieve voorpremière Hazes film ‘Bloed, Zweet & Tranen’ in Fraterhuis

Op maandagavond 30 maart vindt in Tuschinski in Amsterdam de landelijke voorpremière plaats van ‘Bloed, Zweet & Tranen’, dé langverwachte film over het leven van André Hazes. Tegelijkertijd zal de film live in het land vertoond worden, waaronder ook – exclusief – in het Fraterhuis.

André Hazes

‘Bloed, Zweet & Tranen’ vertelt het meest complete verhaal over het muziekicoon André Hazes, door de drie belangrijkste periodes uit zijn leven op het witte doek te brengen: zijn rauwe jeugd en hoe hij als kleine jongen ontdekt wordt, zijn hoogtijdagen in de jaren ’80 en de laatste maanden voor zijn dood.

Feestelijke Voorstelling

“We zijn ongelooflijk blij dat we deze unieke voorstelling als Fraterhuis naar Zwolle hebben kunnen halen”, aldus Henriëtte Boerhof, directeur Filmtheater Fraterhuis. Daarom wordt deze voorstelling feestelijk aangekleed, met de bekende rode Fraterloper, cadeautjes en na afloop voor iedereen een broodje knakworst, de favoriete snack van André Hazes.

‘Bloed, Zweet & Tranen’ is op maandag 30 maart om 21.00 uur eenmalig te zien in het Fraterhuis. Er zijn speciale toegangsprijzen van toepassing. Het is verstandig om vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl. Bezoekers kunnen ook via de website e-tickets kopen en printen, dan hoeven zij niet langs de kassa.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren