EconomieNieuws uit Zwolle

Exclusief Smaakmakerstraject Vechtdal van start!

Verrukkelijk Vechtdal next level voor vooruitstrevende ondernemers

Zwolle – De wereld om ons heen verandert, de consument hecht steeds meer waarde aan lokale, eerlijke en gezonde producten. Meer bijzondere combinaties, meer smaak en beleving, korte keten, duurzamer en eerlijker. Dit biedt kansen voor jouw bedrijf! Heb jij een vernieuwend idee voor een product of dienst gerelateerd aan agrifood, maar heb je door een volle agenda nog geen tijd gehad om het idee uit te werken? Of ben je op zoek naar wie of wat je verder kan helpen of twijfel je of de markt wel zit te wachten op jouw idee? Om de volgende stap te zetten is het Smaakmakerstraject Vechtdal ontwikkeld, onderdeel van het Leader-project Verrukkelijk Vechtdal Next Level.

Op naar het Smaakmakerstraject..

In zes sessies van een dagdeel ga je in een kleine groep van 15 ondernemers aan de slag vanaf februari t/m mei 2020. Geen praatsessies, maar praktijkgericht werken met de juiste expertises om jouw product/dienst optimaal te ontwikkelen tot een haalbaar plan. Zo gaan Felix Wilbrink, culinair columnist van de Telegraaf en Dennis Favier, culinair conceptontwikkelaar, in de eerste twee sessies aan de slag om jouw idee verder te brengen. De andere sessies gaan over het businessplan, de markt, de juiste voorwaarden en jouw product/dienst op een goede manier naar buiten brengen. Het traject is bedoeld voor vooruitstrevende bedrijven die écht verder willen. Eigen bijdrage voor dit traject is €495,- excl. BTW. Het product dat door de vakjury als meest kansrijke product wordt beoordeeld wint daarbij cheques om het product verder op de markt te brengen. Na afronding van het traject is het mogelijk dat alle deelnemers advies en begeleiding vanuit Ondernemershuis Vechtdal en Kennispoort Regio Zwolle krijgen over hun nieuwe product/dienst.

Aanmelden!

Het Smaakmakerstraject is ontwikkeld voor ondernemers uit Zwolle, Staphorst, Dalfsen, Ommen en Hardenberg die een (nieuw) product of dienst gericht op voeding willen ontwikkelen/verbeteren, buiten de standaard kaders willen kijken en openstaan voor nieuwe manieren om je product of dienst vorm te geven. Herken jij je hier in en ben je actief binnen de agrarische sector, horeca, zorg, retail of in de toeristische sector? Meld je dan snel aan voor 17 januari 2020! Er wordt gescand of het productidee past binnen het programma en daarmee ook of het aan de verwachtingen van de ondernemer voldoet. Aanmelden kan door een e-mail met NAW-gegevens te sturen naar events@ondernemershuisvechtdal.nl t.a.v. ‘smaakmakers’. Vergeet hierin niet een korte omschrijving van jouw productidee mee te nemen en een motivatie waarom je mee wilt doen aan dit traject! Vol is vol, er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Zie voor meer informatie www.ondernemershuisvechtdal.nl/smaakmakers.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button