Datum

jan 14 2023
Expired!

Tijd

13:00

Zwolse Goede Doelen zaalvoetbaltoernooi

Op 14 januari 2023 is er het 20e Goede Doelen Toernooi. Deze jubileumeditie is voor het eerst in de nieuwe WRZV-sporthal.

Vanaf 13:00 uur trapt men af bij dit zaalvoetbaltoernooi voor recreatieteams. Rond 17:00 uur vinden de finalerondes plaats. Na etenstijd is er een grote verloting met prachtige en gesponsorde prijzen en een spetterende feestavond met diverse Zwolse artiesten. Waaronder de Zwolse carnavalsact ‘tante Kippe’. Voor spelers is dit dan ook het ‘tante-Kippe-toernooi’.

Leden van de Zwolse clubs ZAC, Be Quick’28 en HTC bundelen de krachten in deze jubileumeditie. Als (oud-)organisatoren pakken ze samen de organisatie op. Vooral om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. Harm Wolters en 103dB treden belangeloos op.

De opbrengst van het toernooi in 2023 is voor Stichting Kind in Beeld, een stichting die zich ten doel stelt dat álle kinderen in de Zwolse samenleving regelmatig deel kunnen nemen aan plezierige activiteiten (stichtingkindinbeeld.nl).

Om sponsoring aantrekkelijker te maken is op 22 oktober 2021 de Stichting Zwolse Goede Doelen Toernooi opgericht bij het Notarieel. Voor de huidige organisatoren van HTC 4 een nuttige en betrouwbare toevoeging op het goed lopende toernooi. Voor deelnemende teams bestaat een wachtlijst. Voor sponsoren geldt dit niet.

Wil je ook sponsoren? Neem dan contact op met de stichtingsvoorzitter, Stefan Meijerink,
06-11210222, stefan-o@hotmail.com

The event is finished.

Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren